Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Soul is my mission. What's yours?
Ik werk uitsluitend met gepassioneerde ondernemers die de ballen hebben om hun hart te volgen! Hen help ik zichzelf zichtbaar te maken met behulp van mijn Soul®Photography techniek.    

Soulmission

Ik help ondernemers met een missie in hun leven zichzelf zichtbaar te maken door middel van mijn Soul®Photography techniek. Natuurlijk is het spannend voor de camera, je kan je kwetsbaar en ongemakkelijk voelen. Maar geloof mij: het wordt leuk jouw pure en o zó krachtige, mooie zelf te laten zien aan mij, aan jezelf  maar bovenal aan jouw klanten! We gaan samen zorgen voor jouw zichtbaarheid.

Tijdens een fotoshoot leg ik meer vast dan jouw buitenkant alleen. Ik ga jouw zielen-energie vastleggen!  Ik dring door de buitenlaagjes en zie, voel en weet wanneer “het plaatje klopt”. Daarvoor heb ik mijn eigen techniek en werkwijze ontwikkeld. Geen geknutselde poses maar jouw échte ik, je mag er zijn. Jij bent nodig in deze wereld!

We ontmoeten elkaar eerder online dan offline. En wist je dat mensen aan de hand van een profielfoto onbewust allerlei eigenschappen toedichten aan die persoon? Dus ook online wil je de best mogelijke indruk achter laten, niet waar? Laat  jezelf écht zien en jouw talent, passie en energie vangen in sterke beelden. Dus geen foto’s meer op je website gemaakt door een kennis  van een vriend die ook iets doet met fotografie. Geen selfies meer die wel aardig gelukt zijn. Laat jouw foto’s een statement zijn! Een statement van jou missie. Jouw Soul mission!!

 

Help ik blijf niet plakken

“Ja maar……, best spannend zo voor de camera…. Ik blijf niet goed plakken op de foto”, hoor ik vaak.

Geen zorgen! Ik laat je niet in ongemakkelijke houdingen staan en plak geen nep lach op je gezicht. Met de door mij ontwikkelde Soul®Photography techniek laat ik je ontspannen, zet ik je in jouw kracht en verbinden we ons samen met wie je van binnen al bent. Want wie jij wilt zijn en wilt laten zien zit al in jou! Die haal ik eruit en leg leg haar/hem vast. Zodat jij het niet alleen voelt, maar iedereen het ook op jouw foto’s terug ziet! Dus ook jouw klanten en potentiële klanten. Want daar gaat uiteindelijk om: met behulp van jouw foto te connecten met je klant. Laat ze verliefd worden op jou!

Ben jij er klaar voor? Klaar om jezelf neer te zetten? Klaar om te manifesteren? Klaar om prachtig en krachtig te zijn in jouw vakgebied…… Ja?! Bel me dan en reserveer jouw Soul Mission Statement fotoshoot. Want nu is het jouw beurt, nu is het tijd! Ik heb er zin in!

IK BEN BENIEUWD NAAR JOU EN JOUW MISSIE. VERTEL HET MIJ!
Ja leuk!

Zakelijke Fotografie Cisca Mikx

ENTHOUSIAST GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!
Contact opnemen